Petak, 02.12.2016.

15:15

Masovno hapšenje na Kosovu: U dve operacije 16 "palo"

Kosovska policija uhapsila je u dve operacije 16 osoba osumnjičenih za umešanost u kriminalne aktivnosti - nezakonito organizovanje kockarnica, navodi RTS.

Izvor: Tanjug

Masovno hapšenje na Kosovu: U dve operacije 16
Foto: Freeimages.com

Nakon istrage sprovedene zbog nezakonitog obavljanja delatnosti kockanja, u operaciji nazvanoj "Blic" provereno je 77 lokacija u Prištini, Peći, Đakovici, Gnjilanu, Uroševcu, Prizrenu i Kosovskoj Mitrovici.

Uhapšeno je šest osoba i njima je odreden istražni pritvor. Policija je zaplenila aparate za kockanje, mobilne telefone i više od 40.000 evra.

U drugoj operaciji u blizini sela Šilovo kod Gnjilana policija je otkrila ilegalnu kockarnicu i uhapsila 10 osoba.

Tokom ove operacije zaplenjen je kompjuter, više od 10.000 evra i drugi dokazni materijal.

Uhapšeni u obe operacije su Albanci sa Kosova.

Odlukom tužioca prema uhapšenima je primenjen dalji postupak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

23 h

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: