Petak, 16.05.2014.

20:11

Neki putevi prohodni

Javno preduzeće "Putevi Srbije" saopštilo je da je normalizovan saobraćaj na više državnih puteva I i II reda.

Izvor: Tanjug

Default images

Normalizovan je saobraćaj na putu I B reda broj 27, na deonici Valjevo - Slovac - Lajkovac i drugim deonicama u Mačvi, potom na putu I B reda broj 14, deonica most na Dunavu-Naplatna Stanica Požarevac(Ralja).

Takođe i na putu I B reda broj 33, deonica Kučevo-Majdanpek, I B reda broj 27, deonica Loznica-Osječina i Valjevo-Lajkovac i I B reda broj 22, deonica Stepojevac-Ćelije.

Do normalizacije saobraćaja došlo je i na državnom putu II A reda broj 141, na deonici Koceljevo - Donje Crniljevo - Osečina, kao i na državnom putu II A reda broj 174, na deonici Kosjerić - Seča Reka.

"Putevi Srbije" su ponovili molbu svim učesnicima u saobraćaju da poštuju saobraćajnu signalizaciju i ograničenje brzine i da vožnju prilagode uslovima na putu.

AMSS je ranije danas objavio da je veliki broj puteva neprohodan. Spisak možete da pogledate ovde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Grci besni: Sprema se izdaja Srba

Grčki list Demokratija objavio tekst u kome je navedeno da se sprema nova izdaja Srba, jer je Grčka spremna da podrži "ludački" zahtev da se zločin u Srebrenici proglasi genocidom zato što to od nje traže Nemci.

11:58

23.5.2024.

10 h

Podeli: