Subota, 29.03.2008.

12:58

40 miliona evra za Brezovicu

U Ski centar "Brezovica" planirano je ulaganje od 40 miliona evra u naredne tri godine, saopštilo je Ministarstvo ekonomije.

Izvor: Beta

Default images

Javno preduzeće "Skijališta Srbije" i holding kompanija "Fond Ineks-intereksport" biće zaduženi za upravljanje turističkim kompleksom na Brezovici, što podrazumeva izradu detaljanog akcionog plana sa redosledom daljih aktivnosti.

Vlada Srbije je na sednici u četvrtak prihvatila predlog tog ministartva i dala saglasnost za osnivanje Društva sa ograničenom odgovornošću Ski centar "Brezovica" čiji su osnivači "Skijališta Srbije" i "Fond Ineks-Intereksport" AD Beograd.

Osnivači su dužni da izrade i detaljan trogodišnji investicioni plan za Brezovicu, navedeno je u saopštenju.

Ulog Fonda u društvu je nenovčan i sastoji se od nepokretnosti koje čine hotelsko turistički kompleks na Brezovici - hoteli "Narcis", "Breza" i "Molika", kao i pripadajuća infrastruktura.

Formiranje mešovitog Društva sa ograničenom odgovornošću Ski centar "Brezovica" predložilo je Ministarstvo ekonomije i regionalnog razvoja u okviru sprovodjenja Akcionog plana za Kosovo i Metohiju, navedeno je u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nešto se sprema... Bunkeri i rovovi na granici?

Poljska je počela da postavlja još veći broj metalnih barijera duž svoje granice sa Belorusijom kako bi odvratila nelegalnu migraciju i planira da ojača granicu sa Rusijom, saopštilo je danas poljsko Ministarstvo odbrane.

19:38

9.5.2024.

1 d

Svet

Amerika se predomislila: "Povlačimo"

Sjedinjene Američke Države su povukle licence kompanijama kao što su Intel i Kvalkom za isporuku 4G čipova za laptopove i mobilne telefone kineskom proizvođaču telekomunikacione opreme Huavei Technologies, ​​rekla su tri izvora.

9:51

9.5.2024.

1 d

Podeli: