Ponedeljak, 27.11.2006.

07:46

Grčka: Misteriozno ubistvo lovaca

Grčka policija istražuje slučaj ubistva pet lovaca koji su u subotu ujutro krenuli u lov, a krajem dana nađeni mrtvi.

Izvor: Beta

Default images

Tela pet muškaraca, dvojice braće i tri njihova rođaka, starih od 17 do 33 godine, nađena su s prostrelnim ranama u subotu uveče u oblasti Kaliviji, 280 kilometara severozapadno od Atine.

Jedna od žrtava, Aleksis Nikolopulos (17), telefonirao je ocu sa svog mobilnog telefona, ali je veza prekinuta pre no što je uspeo išta da kaže. Njegov otac je našao tela kada je pretražio područje, dodaje policija.

Četiri muškarca nađena su u ležećem položaju u polju pored svojih lovačkih pušaka, a svaki je imao dve prostrelne rane. Telo Nikolopulosa nađeno je 100 metara dalje, blizu zemljanog puta.

"Krivac ili krivci su sve žrtve upucali iz blizine, s namerom da ih ubiju", izjavio je Vasilis Cijaturas, šef regionalne policije južne Grčke. Policija za sada nije utvrdila motiv ubistava i još nije privela nijednog osumnjičenog. "To je zločin bez presedana. Nikada nisam video tako nešto", rekao je Cijaturas novinarima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Svet na ivici: Amerika ulazi u veliki rat?

Bajdenova administracija je sve više zabrinuta da bi se eskalacija sukoba i razmena raketa između Izraela i Hezbolaha mogla proširiti na čitav region, rekli su američki zvaničnici za CBS Nevs u petak.

22:13

15.6.2024.

1 d

Podeli: