Nedelja, 25.02.2018.

15:46

Đilas u Obrenovcu: Zaustavićemo privatizaciju TENT-a

Lista "Dragan Đilas – Beograd odlučuje, ljudi pobeđuju!" će zaustaviti privatizaciju TENT-a, završiti obnovu od posledica poplava i sagraditi vrtić.

Izvor: Beta

Đilas u Obrenovcu: Zaustavićemo privatizaciju TENT-a
Foto: Tanjug / Tanja Valiæ

To je kandidat za gradonačelnika Beograda Dragan Đilas rekao je građanima Obrenovca.

"Bile su poplave, treba da napravimo analizu šta se desilo, ako je neko oštećen i nije dobio pomoć da to promenimo. Tamnavsku ulicu da završimo, mini obilaznice centra grada i njeno spajanje sa Šabačkim i Valjevskim putem", rekao je Đilas, a navodi se u saopštenju.

On je okupljenima kazao i da dobro znaju koliko se borio da se ojačaju državne firme i da ne treba privatizovati Termoelektranu Nikola Tesla.

"Treba da zaustavimo privatizaciju TENT-a, zašto da ga privatizujemo? Da bi propao? Nema razloga to da se radi. Zašto taj novac ne bi bio za Obrenovčane i za Beograd", kazao je Đilas.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: