Petak, 24.08.2012.

19:10

Četvoro uhapšenih zbog marihuane

Zbog sumnje da su na šest parcela - zasada, u delu atara ''Adahatar'' u Senti, proizvodili biljke marihuane, policija je uhapsila četiri člana kriminalne grupe.

Izvor: Tanjug

Default images

Tom prilikom je pronađeno i oduzeto 426 biljaka te droge, čija je ulična vrednost oko pet miliona dinara.

U nastavku akcije "Morava", zbog sumnje da su izvršili krivično delo neovlašćene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga, uhapšeni su Zoltan M. (25), Robert F. (25) i Dejan D. (24) iz Sente i Andrei L. (20) iz Čoke.

Njima je određeno zadržavanje do 48 sati, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Osumnjičeni su na ukupno šest parcela - zasada, u delu atara ''Adahatar'' u Senti, proizvodili biljke marihuane, čija je prodaja namenjena daljim korisnicima.

Pronađene biljke marihuane bile su do 2,20 metara visoke, a u akciji su pronađeni i oprema za nelegalnu proizvodnju, sušenje i pakovanje, kao i vagice za precizno merenje.

Akciju su sproveli pripadnici Uprave kriminalističke policije MUP-a Srbije i Policijske uprave u Kikindi, u saradnji sa višim tužiocem u Kikindi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: