Ponedeljak, 24.07.2017.

07:16

Nakon vikend haosa, saobraćaj danas umereniji

Nakon velikih saobraćajnih gužvi tokom vikenda, u Srbiji je danas saobraćaj umerenijeg intenziteta. Ipak, zbog vrućina ne savetuje se vožnja između 11 i 16 h.

Izvor: Beta

Nakon vikend haosa, saobraćaj danas umereniji
Foto: B92, arhiva

Prema poslednjim podacima Uprave granične policije, vreme zadržavanja na graničnim prelazima je promenljivo, a trenutna zadržavanja za putnička vozila su do 30 minuta, saopštio je AMSS.

Do 25. jula, od 7.00 do 17.00 časova, zbog radova na auto-putu E-75, od petlje "Pojate" do petlje "Ražanj", u oba smera, za saobraćaj će biti zatvorena preticajna traka.

Produženi su i radovi od petlje "Ražanj" do petlje "Aleksinački rudnici", u oba smera autoputa, gde će takođe biti zatvorene preticajne trake.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: