Petak, 14.03.2014.

00:12

Izborna tišina i na internetu

Izborna tišina koja je počela u ponoć i traje do nedelje u 20 sati, odnosi se na sva sredstva javnog informisanja uključujući internet i web portale.

Izvor: B92, Tanjug

Default images

To je izjavio predsednik RIK Dejan Đurđević.

"Internet je jedna vrsta sredstva javnog informisanja i to se odnosi i na njega", rekao je Đurđević.

On je precizirao da izborna tišina znači da učesnici u izbornoj kampanji ne mogu putem medija slati političke poruke i objavljivati svoje programe, a trajaće od ponoći do zatvaranja biračkh mesta 16. marta u 20 sati. Predizborna tišina je propisana Zakonom o izboru narodnih poslanika.

Zbog izborne tišine, od 14. marta u ponoć do 16. marta u 20 časova, redakcija portala B92.net neće objavljivati komentare čitalaca vezane za izborne aktivnosti i stranačku propagandu. Redakcija portala B92.net ovih pravila će se pridržavati do zakonskog roka, tj. zatvaranja birališta u nedelju uveče u 20 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: