Izbačene Kiki i Mira

Izvor: B92

Sreda, 23.12.2009.

15:47

Default images

Ukućani su bili u šoku kada je voditeljka Marijana Mićić saopštila da lepa Makedonka mora da napusti kuću, jer ima najmanje glasova publike. Njen odlazak najteže je pao Manuelu, iako u poslednje vreme nisu bili u najboljim odnosima, a na rastanku,
posle dugog zagrljaja, poljubili su se u usta.

- Manuel mi je rekao da ćemo razgovarati za desetak dana, ali ne znam šta ima da mi kaže - rekla je sinoć Kiki. - Bila je to kratka ljubav. Čekaću da izađe, ako treba da budemo zajedno, bićemo. Manuel mi se dopada, ali nisam zaljubljena u njega. Bilo mi je lepo u kući, iako je bilo momenata kada sam poželela da napustim šou.

Kiki je rekla da je bila ljubomorna na Mirjanu, jer joj je medicinska sestra davala povoda za to, ali i da pre ulaska u kuću nije imala ozbiljnu vezu. Na pitanje da li se zabavljala za Vukašinom Brajićem iz „Operacije trijumf“, Makedonka je odgovorila:
- Samo drugarski, ali mislim da sam se zaljubila u njega.

Posle Kristininog izlaska iz kuće, u crvenoj zoni sa najmanje glasova publike našli su se Mirjana i Radiša, a ukućani su odlučili da iz trke za 100.000 evra eliminišu medicinsku sestru. Jovana nije mogla da sakrije oduševljenje što je Mirjana izbačena.

- Osećala sam da ću izaći, pre svega zbog toga što sam poslednja ušla u kuću - rekla je Mira. - Za učešće u „Velikom Bratu“ prijavila sam se da bih dokazala da medicinske sestre nisu onakve kakvim ih mnogi smatraju. Tačno je da sam unela pometnju među pojedine ukućane, ali mi nije bila namera da bilo koga namerno provociram.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: