“OBRADOVICEVO PRISUSTVO SASTANCIMA STETI SRBIJI”

Izvor: B92

Subota, 23.06.2001.

15:41

Default images
Glavni odbor Socijaldemokratije na prosirenoj sednici u subotu ostro je protestovao zbog prisustva smenjenog potpredsednika Vlade Srbije Vuka Obradovica na sastancima Predsednistva DOS. Kako je receno, ta cinjenica vredja moralna osecanja socijaldemokrata u Srbiji. Predsednik Izvrsnog odbora SD Slobodan Lalovic pozvao je Presednistvo DOS da "okonca tu lakrdiju" i upozorio na stetu koja se time nanosi demokratskim snagama u Srbiji. "Ovaj GO mora da insistira da Ministarstvo pravde Srbije donese odgovarajucu odluku o tome ko je legitimni predstavnik SD, da li Obradovic ili Predsednistvo koje je Obradovica iskljucilo iz partije", istakao je Lalovic, javlja Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: