Život

Subota, 09.09.2023.

12:53

Šeron Ozborn žestoko potkačila Eštona Kučera: On je bezobrazno, malo, podlo stvorenje

Nije imala pardona

Izvor: index.hr

Šeron Ozborn žestoko potkačila Eštona Kučera: On je bezobrazno, malo, podlo stvorenje
Foto: Profimedia

Šeron Ozborn, supruga legendarnog rokera Ozija Ozborna, tvrdi da je glumac Ešton Kučer "najbezobraznija slavna osoba koju je ikad upoznala".

U jednoj emisiji ona je morala da odgovara na razna pitanja, a među njima je bilo i pitanje o tome koja poznata ličnost je nimalo nije oduševila.

U početku Šeron nije mogla odmah da se seti Eštonovog imena.

"Tip koji je oženjen glumicom, glumio je u 'Veselim sedamdesetim'...", pokušavala je da objasni. Njena ćerka Keli joj je pomogla: "Ešton Kučer?"

"Da!" viknula je Šeron.

"Oh, nepristojni, bezobrazni, bezobrazni, bezobrazni mali dečak", rekla je zatim.

"Stvarno?", u šoku ju je pitala ćerka.

"Da, podlo malo stvorenje", dodala je.

Šeron je i ranije znala da spominje nesuglasice s Eštonom. 2018. je u tok šou Larija Kinga rekla da je Ešton imao negativan stav prema njoj jer je jednom pogrešno izgovorila njegovo ime.

"Došao je nervozan i pitao me šta sam ja ikad učinila u industriji. 'Mali, nemoj ni počinjati sa mnom. Jer ću te pojesti i pos*ati. Ne znaš s kim imaš posla, mali', rekla sam", ispričala je tad Šeron.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: