Kakav otac, takav sin: Princ Vilijam vara Kejt Midlton sa njenom prijateljicom? FOTO

Ovih dana sve su glasnija šuškanja o neverstvu princa Vilijama. Britanski mediji pišu da je prestolonaslednik navodno Dan zaljubljenih proveo sa svojom ljubavnicom Rouz Hanberi.

Život

Izvor: B92

Petak, 10.03.2023.

11:24

Kakav otac, takav sin: Princ Vilijam vara Kejt Midlton sa njenom prijateljicom? FOTO
Foto: EPA-EFE/Charles Krupa / POOL

Princ Vilijam navodno je Dan zaljubljenih proveo sa ljubavnicom koja je ujedno i prijateljica Vilijamove supruge Kejt. Britanska kraljevska porodica poslednjih meseci nije prestala da bude u fokusu javnosti.

Smrt Elizabete Druge, krunisanje Čarlsa i knjiga koju je objavio princ Hari, privukle su pažnju engleskih i svetskih medija.

Poslednjih dana pojavile su se brojne glasine koje ukazuju na krizu u braku princa Vilijama i Kejt Midlton, piše "Marca".

Njih dvoje su navodno bili na romantičnoj večeri i viđeni su u otmenom italijanskom restoranu u Londonu. Prema rečima konobara u restoranu, Vilijam je Rouz poklonio bisernu ogrlicu. Rouz je stara poznanica britanske kraljevske porodice koja se 2009. godine udala za sedmog markiza od Šolmondeleja Dejvida Roksevidža. Njihovo venčanje bilo je dva dana nakon što je ona objavila da čeka blizance. Sve je bilo u velikoj žurbi. Nakon deset godina braka i troje zajedničke djece, Rouz i Dejvi razveli su se 2019. godine, baš kada je počelo da se šuška da je u tajnoj vezi sa princem Vilijamom.

Prvi put kada su zajedno fotografisani 2019. godine, Vilijam i Rouz bili su zajedno na zabavi. Mediji su tada tvrdili da je princ bio neveran supruzi tokom njene treće trudnoće.

Navodna ljubavnica princa Vilijama, Rouz Hanberi, viđena je na sahrani kraljice Elizabete.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

79 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: