Seksi ples En Hatavej osvojio internet: Kamere sve zabeležile VIDEO

Snimak glumice En Hatavej dok đuska uz hit "Lady Marmelade" na afterpartiju sa Nedelji mode u Parizu osvojio je društvene mreže, a glumica je pored plesnih pokreta privlačila pažnju mladolikim izgledom.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 30.01.2023.

08:59

Seksi ples En Hatavej osvojio internet: Kamere sve zabeležile VIDEO
Foto: EPA-EFE/SEBASTIEN NOGIER

Obožavatelji En Hatavej oduševljeni su njenim plesnim pokretima nakon što je uhvaćena kako uživa na podijumu tokom afterpartija brenda Valentino tokom Nedelje mode u Parizu.

Hatavej je prvenstveno oduševila modnom kombinacijom koju je nosila za modnu reviju Valentino. Za tu priliku, Hatavej je odabrala haljinu s leopard printom i perlama uz odgovarajuće helanke. Dopunila je izgled odgovarajućim štiklama s leopard printom.

Nakon modne revije, kojoj je Hatavej prisustvovala zajedno sa svojim suprugom Adamom Šulmanom, glumica se pojavila na afterpartiju modne kuće, gde je snimljena kako pleše s gostima na plesnom podiju.

U videu koji je prvenstveno objavljen na TikToku Hathaway, koja je još uvek nosila svoju odeću sa leopard printom, mogla se videti kako pleše i peva uz pesmu "Lady Marmalade".

Video, koji je od tada pogledan više od 16 miliona puta, naišao je na stotine komentara obožavatelja koji hvale Hatavej i njene pokrete.

Drugi su iskoristili priliku da pohvale njen izgled na reviji, a neki su primetili i koliko ova 40-godišnjakinja mladoliko izgleda.
@kerosenne Suddenly I See @Anne Hathaway #annehathaway #paris #valentino #maisonvalentino #devilwearsprada ♬ son original - Kerrosene

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: