Silvester Stalone u šoku zbog razvoda: "Prvo mu je bilo smešno, sad mu ništa nije jasno"

Kako prenosi Pejdž Siks, glumca Silvestera Stalonea je razvod od Dženifer Flavin uhvatio potpuno nespremnog.

Život

Izvor: B92, Jutarnji list

Petak, 26.08.2022.

11:04

Silvester Stalone u šoku zbog razvoda:
Foto: Profimedia

Glumac trenutno snima seriju "Tulsa King" u Oklahomi, a prijatelji kažu da je njegova supruga Flavin sa kojom je u braku 25 godina, stalno bila na setu.

Zvezda "Rokija" i "Ramba" se 18. avgusta nalazi u Oklahomi kada je njegova supruga podnela zahtev za razvod braka, a izvori su rekli da je bio šokiran i zapanjem kada je čuo vest.

"Ne možete da zamislite lepši par. Posećivala ga je u Oklahoma Sitiju, gde snima. Izgledalo je kao da je sve super. Nemam pojma šta se dogodilo", rekao je jedan izvor za Pejdž Siks.

Silvester Stalone i Dženifer Flavin se razvode posle 25 godina braka – ona više ne može da izdrži

U svom zahtevu za razvod, 54-godišnja Dženifer Flavin je rekla da je njen suprug "učestvovao u namernom rasipanju bračne imovine" i zahtevala da se Staloneu zabrani da prodaje ili prenosi bilo kakvu imovinu tokom brakorazvodnog postupka.

Izvor upoznat sa slučajem je rekao "da je to tako smešno i da nema pojma zašto su Dženiferini advokati ovo stavili u zahtjev za razvod te da je to čista laž".

Staloneov predstavnik u njegovo je ime ispričao da Stalone "voli svoju porodicu, kao i da prijateljski i privatno rešavaju te probleme".

Prema prijatelju, “Silvesterova namera je bila da reši nesuglasice sa Dženifer, ali ne zna šta će se dogoditi, jer je odlučila da izađe u javnost sa svim."

TMZ je u međuvremenu izvestio da se par razišao nakon velike svađe oko psa.

Brak Silvestera Stalonea u krizi nakon 25 godina ljubavi: Odala ga tetovaža FOTO

Navodno, 76-godišnji Stalone je rekao da je želeo novog psa da "zaštiti svoju porodicu", ali Flavin navodno nije želela još jednog ljubimca. To je navodno dovelo do "izuzetno žestoke svađe koja je pokrenula druge probleme" u njihovom braku, iako se na te probleme navodno nije gledalo kao na stvari koje ne mogu rešiti.

Stalone je na kraju ipak dobio psa i nazvao ga je Dvajt, po glumčevom liku iz "Tulsa Kinga".

U međuvremenu, u utorak je otkriveno da je tatu umetnik Zach Perez objavio već sada izbrisanu sliku na Instagramu na kojoj mu prekriva tetovažu supruge slikom bulmastifa iz filmova "Roki".

Što se tiče razvoda i imovine, Flavin je zatražila isključivo vlasništvo nad 35 miliona dolara vrednom vilom u Palm Biču koju je par kupio 2020. godine, položivši pet miliona dolara kao predujam. Prema CelebrityNetWorth.com, Stalone "vredi" 400 miliona dolara.

"Tužna sam što moram da objavim da sam nakon 25 godina braka podnela zahtjev za razvod od svog supruga Silvestera Stalonea. Iako više nećemo biti u braku, uvek ću ceniti našu 30 godina dugu vezu i znam da ćemo oboje ostati predani našim prekrasnim kćerima", rekla je Flavin za "People".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

74 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: