Brak Silvestera Stalonea u krizi nakon 25 godina ljubavi: Odala ga tetovaža FOTO

Silvester Stalone i Dženifer Fejvin poznati su po dugogodišnjoj ljubavi i skladnom braku. Ipak, najnovijim potezima nagovestili su da su upali u bračnu krizu.

Život

Izvor: B92

Utorak, 23.08.2022.

10:44

Brak Silvestera Stalonea u krizi nakon 25 godina ljubavi: Odala ga tetovaža FOTO
Foto: EPA/ MIKE NELSON

Menadžer glumca i dalje demantuje da njegov klijent ima bilo kakve ljubavne probleme. Nedavni potezi o kojima su pisali strani mediji ukazuju da je na pomolu velika svađa dugogodišnjih supružnika.

Naime, otkriveno je da je Stalone prekrio tetovažu svoje supruge na desnom ramenu, koju je uradio pre desetak dana. Na mesto na kome je bio lik gospođe Dženifer došao je voljeni kućni ljubimac, pas sa kojim se pojavio u dva nastavka filma "Roki".
"Gospodin Stalone je insistirao na poboljšanju tetovaže svoje supruge Dženifer, ali to nije bilo izvodljivo, pa je odlučio da je promeni", rekao je kratko i jasno njegov portparol i dodao: "Gospodin Stalone obožava svoju porodicu, a nedavno su zajedno snimili rijaliti šou koji će se prikazivati na Paramauntu."
Sa druge strane, da u njihovom braku ne cvetaju ruže, nagovestila je i sama Dženifer, jer više ne prati supruga na društvenim mrežama. Naime, ona je objavila fotografiju sa svojim ćerkama na Instagramu, a ispod napisala simboličan tekst:

"Ove devojke su moj prioritet. Ništa nije važnije od njih. Nas četvoro zauvek", poručila je pozirajući uz prekrasne, sada već odrasle kćeri.
Podsetimo, glumcu je ovo treći brak, a svoju sadašnju suprugu je upoznato tokom jedne večeri na Beverli Hilsu 1988. godine dok je ona radila kao model.

Ljubav se ubrzo rodila, ali su se brzo razišli. Zaljubili su se, ali njihova veza brzo je pukla jer ju je glumac ostavio poslavši joj oproštajni telegram nakon što mu je manekenka Dženis Dikinson javila da je rodila njihovu ćerku. DNK test je pokazao da dete ipak nije njegovo, pa su raskinuli.

Sa Dženifer Flejvin se ponovo spojio 1997. godine i tada su odlučili da se venčaju. Ceremonija je održana u hotelu Dorčester u Londonu, a budući da su Stalonea tada znali kao velikog zavodnika, niko im nije predviđao dug brak.

"Nisam naivna, znam kako bi sve ovo moglo da se završi. On ima 45 godina i ne mogu da ga menjam. Takav je. Pa ipak, nije onakav kakav mislite. Pet od sedam noći provodimo zajedno u krevetu i zaista ne znam kada bi našao vremena da me vara", rekla je svojevremeno Dženifer. I zaista, od svih Silvesterovih brakova, ovaj sa Fejvin se održao dugih 25 godina.

Postali su sinonim skladnog odnosa, sve do sada.

"Trebalo mi je 19 godina da shvatim da je ona uvek u pravu. Shvatio sam da žene imaju dar, barem Dženifer, za donošenje neverovatno promišljenih, mudrih i pametnih odluka. Dok ja uvek skočim bez gledanja, ona uvek pogleda i nikad ne skače. Neverovatno je sigurna. I zato joj sada prepuštam sve odluke", rekao je pre nekoliko godina 76-godišnjak.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: