Ilon Mask progovorio o aferi sa ženom svog prijatelja: "Sinoć smo zajedno bili na žurci"

Ilon Mask je navodno imao aferu sa suprugom suosnivača Gugla Sergeja Brina, Nikol Šanahan, rekao je izvor za Vol Strit Žurnal. Šta o ovim navodima kaže Ilon Mask?

Život

Izvor: B92, index.hr

Ponedeljak, 25.07.2022.

09:50

Ilon Mask progovorio o aferi sa ženom svog prijatelja:
Foto:EPA/ JUSTIN LANE

On je negirao da je imao aferu sa suprugom svog dugogodišnjeg prijatelja, suosnivača Gugla Sergeja Brina, demantujući jučerašnje navode Vol Strit Žurnala u kojem se navodi da je afera dokrajčila i Brinov brak i njegovo prijateljstvo sa Maskom.

"Sergej i ja smo prijatelji i sinoć smo zajedno bili na zabavi. Nikol sam video samo dva puta u tri godine, oba puta sa mnogo drugih ljudi u blizini. Ništa romantično", objavio je Mask juče na Tviteru.

Ilon Mask: "Izazivam Putina" Prema izveštajima, Mask i Brin bili su bliski prijatelji godinama. Brin, osma najbogatija osoba na svetu, čak je finansijski pomogao Masku tokom ekonomske krize 2008. godine.

Vol Strit Žurnal: Mask i Nikol i afera na festivalu u Majamiju

Prošle jeseni su Brin i Nikol Šanahan bili privremeno razdvojeni, ali su živeli pod istim krovom, piše Vol Strit Žurnal.

Mask i njegova devojka, pevačica Gramjs, raskinuli su u septembru, iako su dobili drugo dete putem surogat majke u decembru 2021. godine. Takođe prošle jeseni, još jedna Maskova ljubavnica, direktorka Neuralinka Šivon Zilis, rodila je blizance.

Ilon Mask tajno dobio blizance sa saradnicom: Tri žene, devetoro dece FOTO

Elon i Nikol navodno su svoju aferu započeli na međunarodnom umetničkom festivalu Art Basel u Majamiju početkom decembra 2021. godine.

Brin podneo zahtev za razvod

Brin je podneo zahtev za razvod od Šanahan ranije ove godine zbog "nepomirljivih razlika", nekoliko nedelja nakon što je saznao za ljubavnu vezu.

Brin i Šanahan bili su u braku četiri godine i imaju ćerku. Zvanično su razdvojeni od kraja 2021. godine, a Šanahan traži milijardu dolara od Brinovog bogatstva koje iznosi 95 milijardi dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: