Život

Ponedeljak, 06.06.2022.

11:30

Mali je nemoguć; Princ Luis opet skrenuo pažnju na sebe, ne drži ga mesto

Glavna zvezda četverodnevne proslave kraljičinog jubileja bio je princ Luis.

Izvor: index.hr

Mali je nemoguć; Princ Luis opet skrenuo pažnju na sebe, ne drži ga mesto
Foto:Profimedia

Četverogodišnjak se pridružio roditeljima i ostatku porodice u svečanoj loži iz koje su posmatrali povorku i muzički program u čast kraljici. I dok su njegovi brat Džordž i sestra Šarlot mirno sedeli i posmatrali šta se događa, Luis nikako nije mogao da se smiri. Okretao se, pravio grimase, penjao na naslon stolice, zevao i plezio se dok je mama Kejt neuspešno pokušavala da ga smiri. Kad je video da njegovoj muci nema kraja, mali Lui odlučio je sedne u krilo svog dede, princa Čarlsa.
Fotografije nestašnog kraljevića obišle su društvene mreže i nasmejale hiljade ljudi. "Ovo je Hari u nastajanju", "On je samo običan mali dečak, predivno je da se vidi normalna porodična scena na proslavi jubileja kraljice", pisali su mnogi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: