Život

Ponedeljak, 28.03.2022.

13:55

Vil Smit uživao na žurki kao da se ništa nije desilo VIDEO

Čini se da Vila Smita nisu uzrujali kontroverzni događaji na sinoćnoj dodeli Oskara, kada je udario šamar komičaru Krisu Roku jer je ostatak večeri proveo na đuskajući na žurki Veniti Fera.

Izvor: B92

Vil Smit uživao na žurki kao da se ništa nije desilo VIDEO
Foto: EPA-EFE/NINA PROMMER

Glumca, a sada i oskarovca, podržala je njegova porodica, supruga Džejda Pinket Smit i deca Trej, Džejden i Vilou, na crvenom tepihu za žurku nakon dodele Oskara. U šokantnom trenutku o kom će se pričati neko vreme, i koji će sigurno ući u istoriju Oskara, Vil je izašao na binu i ošamario Krisa Roka nakon što je komičar uputio šalu na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit.

Vilu Smitu se oduzima Oskar? U prošlosti je Džejda bila otvorena o svojoj borbi sa alopecijom, a mnogi su smatrali da je Krisova šala bila diskriminišuća.

Pokazujući solidarnost – koju je sin Džejden pokazao i na Tviteru ranije uveče – porodica Smit se nasmešila i okružila Vila ispred kamera, dok je Oskarom ovenčan glumac ponosno držao svoju statuetu uvis.

Šamar Vila Smita – gluma ili nešto drugo? "Video sam svojim očima"

Na zabavi je slavio sa Lupitom Nijongo (koja je sedela iza njega tokom ceremonije), Lenom Vejt i Trevorom Noom, koji je viđen kako grli Džejdu i pozira za fotografije.

Reakcije glumaca na incident na dodeli Oskara – "velika šteta", Nikol Kidman izbezumljena FOTO

Vil je takođe uhvaćen kako pleše uz seriju svojih hitova, dok su se posetioci žurke okupljali u krug.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: