Život

Subota, 26.03.2022.

07:54

Preminuo bubnjar benda Foo Fighters

Bubnjar muzičke grupe "Foo Fighters" Tejlor Hokins, preminuo je iznenada u 51. godini, saopštio je bend.

Izvor: B92

Preminuo bubnjar benda Foo Fighters
Foto: Profimedia

"Naša porodica je slomljena zbog tragičnog i preranog odlaska našeg voljenog Tejlora Hokinsa. Njegov muzički duh i zarazni smeh živeće s nama zauvek. Naša srca su sa njegovom ženom, decom i porodicom i tražimo da se prema njihovoj privatnosti postupa sa najvećim poštovanjem u ovom nezamislivo teškom vremenu", naveo je bend na Tviteru ne navodeći uzrok smrti, prenosi Rojters.

Uzrok smrti nije otkriven, ali se sumnja na srčani udar.

Bend se trenutno nalazi na turneji u Južnoj Americi i trebalo je da nastupi u Bogoti sinoć. Međutim, organizatori koncerta su objavili da se bend zbog hitne medicinske intervencije neće pojaviti.

"Zbog vrlo ozbiljne zdravstvene situacije, Foo Fighters neće moći da nastupi večeras i otkazali su ostatak svoje južnoameričke turneje", stajalo je u izjavi iznad scene na festivalu.

Podsetimo, grupu Foo Fighters je 1994. godine osnovao Dejv Grol. Tejlor Hokins se bendu pridružio 1997. godine, a pre toga je svirao u bedu pevačice Alanis Moriset.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Region

Loše vesti za korisnike ove banke

Privredna banka Zagreb (PBZ) odlučila je da podigne deo naknada svojim korisnicima za neke njihove usluge od 1. avgusta 2024. godine. Svojim korisnicma nisu posebno obrazložili zbog čega su se odlučili na ovaj potez.

14:52

18.5.2024.

20 h

Podeli: