Život

Ponedeljak, 28.02.2022.

08:09

Poznati holivudski par obećao novčanu pomoć ukrajinskim izbeglicama

Glumački i bračni par Rajan Rejnolds i Blejk Lajvli daće milion dolara pomoći raseljenim Ukrajincima, napisao je Rejnolds na Tviteru u subotu.

Izvor: B92

Poznati holivudski par obećao novčanu pomoć ukrajinskim izbeglicama
Foto: Profimedia

Od nedelje, otprilike 368.000 ukrajinskih izbeglica stiglo je u susedne zemlje, prema podacima Visokog komesarijata Ujedinjenih nacija za izbeglice.

"Za 48 sati, bezbroj Ukrajinaca je bilo primorano da napusti svoje domove u susedne zemlje. Potrebna im je zaštita. Kada donirate, mi ćemo dati do 1.000.000 dolara, stvarajući duplu podršku", rekao je Rejnolds u retvitu SAD za nalog UNHCR-a.
Na Instagramu, Lajvli je podelila sličnu poruku.

"@usaforunhcr pruža pomoć za spasavanje života, a takođe sarađuje sa susednim zemljama kako bi se osigurala zaštita ovim porodicama", napisala je Lajvli na Instagramu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: