Život

Nedelja, 19.12.2021.

15:03

Mogla da završi kao Britni Spirs - Dženifer Aniston o depresiji zbog slave

U novom intervjuu Dženifer Aniston (52) otkrila je neke od razloga zbog kojih je, "srećom", izbegla veće javne krize nakon što je postala slavna kao Rejčel Grin u "Prijateljima".

Izvor: Net.hr

Mogla da završi kao Britni Spirs - Dženifer Aniston o depresiji zbog slave
Foto: Profimedia

52-godišnja američka glumica proslavila se ulogom Rejčel Grin u "Prijateljima". Nakon snimanja prve sezone serije prošlo je 15 godina, a Dženifer je i dalje ostala usredotočena na karijeru, ali i skromna. Ova glumica je vešto izbegavala sve javne krize i incidente kroz koje su prolazile ostale zvezde kao što su Britni Spirs i Lindzi Lohan.

Kako je Dženifer uspela da izdrži medijske pritiske? "Božji dar podrške, imala sam samo nekoliko pametnih i pozitivnih ljudi oko sebe".

Glumica je progovorila i o svojoj majci, glumici Nensi Dou, koja se teško nosila sa slavom, "bila je godinama otuđena", rekla je glumica i istakla da je uvek imala poseban odnos s ocem, Džonom Anistonom.

"Odrasla sam gledajući Nensi, koja je večno glumila žrtvu, i nije mi se svidelo kako je to izgledalo", objasnila je.

"Znala sam da mi ta osoba daje primer onoga što nikada ne bih želela da budem, i nikada to neću biti. Mislim da je to otrovno stanje koje uništava dušu. I čuj, zar bi zbog malo stresa trebalo javno prolaziti kroz mračna s*anja?".

Dženifer je u intervjuu istaknula da je imala izbor: "Ili ću se predati slatkišima i živeti ispod pokrivača ili ću ustati i pokušati da pronađem izlaz pa usput i napredovati - to sam i učinila, našla sam izlaz", rekla je glumica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: