Sanju Vučić komentariše i Ambasada Ukrajine VIDEO

Finale Evrovizije u Roterdamu završeno je pobedom Italije u subotu, a naše predstavnice, grupa Hurricane, i dalje kupi pohvale sa svih strana. Ovog puta svoje simpatije izrazila je i Ambasada Ukrajine, oduševljena pevačkim sposobnostima Sanje Vučić.

Život

Izvor: B92

Utorak, 25.05.2021.

09:51

Sanju Vučić komentariše i Ambasada Ukrajine VIDEO
Foto: EPA-EFE/SANDER KONING / POOL

Vučić u jednom snimku peva pesmu ukrajinskog predstavnika Go_A, a Ambasada nije ostala ravnodušna.

Prava borba na Eurosongu vodila se između - Albanaca i Srba?

Sumirajući rezultate Evrovizije, Ambasada je prvo izrazila iskrenu zahvalnost svakom od mnogih srpskih gledalaca koji su podržali nastup grupe iz Ukrajine, a onda su skrenuli pažnju na našu pevačicu.

Ovako je Sanja Vučić izgledala na Evroviziji 2016: I tada je donela uspeh Srbiji VIDEO

"Nagrada simpatija Ambasade Ukrajine pripada neverovatnoj Sanji Vučić, koja je sjajno izvela pesmu 'Šum' na savršenom ukrajinskom jeziku", napisali su u saopštenju, pa dodali:

"Ko zna, da su neverovatna Sanja Vučić i njene koleginice 'uraganke' izvele ovu pesmu na glavnoj sceni 'Evrovizije – 2021', verovatno bi Srbija i Ukrajina ove godine zajedno osvojile prvo mesto na Velikom finalu u Roterdamu." Podsetimo, grupa Hurricane je ovogodišnje evrovizijsko takmičenje završila na 15. mestu, dok je bend Maneskin doneo pobedu Italiji posle više od tri decenije.

Tokom uživo emitovanja finalne večeri, mnogi su komentarisali da je pevač ovog benda, Damjano David, koristio kokain i da ga je kamera uhvatila u spornom trenutku.

Oglasio se Damjano: "Jesam glup, ali ne toliko"

David je prvo negirao ove navode na konferenciji za medije nakon proglašenja pobednika, a potom se i bend oglasio na svom zvaničnom profilu.
Foto: EPA-EFE/Sander Koning / POOL
David se podvrgnuo testiranju na narkotike, i to i na svoju želju, i istraga je bila pokrenuta.

Organizatori su se oglasili i rekli da je Davidov test negativan, kao i da se u njihovom grin rumu nije koristila droga.

"U "Zelenoj sobi" se nije koristila droga i smatramo da je slučaj zatvoren. Uznemireni smo jer su spekulacije koje su dovele do lažnih vesti zasenile duh događaja i nepravedno uticale na bend", naveli su iz organizacije Eurosonga.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: