Život

Četvrtak, 20.05.2021.

20:20

Hrvati navijaju za Uraganke: "Osvetite Albinu"

Ostalo je samo još samo pola sata do početka druge polufinalne večeri Evrovizije, a poruke podrške za Kseniju, Ivanu i Sanju neprestano stižu.

Izvor: B92

Hrvati navijaju za Uraganke:
Foto: Profimedia

Gotovo čitav Balkan udružio se večeras u želji da se popularne Uraganke plasiraju u finale, što se najbolje može primetiti na Tviteru..

Hrvati su istinski poželeli sreću našim predstavnicama, a pojedinci, verovatno još uvek iznervirani jer se Albina nije plasirala u finale iako je važila za jednog od favorita, jednostavno su "zapretili" članovima organizaciji Evrovizije.

Nastavak Evrovizije: Srbija peva deveta; Albina i dalje glavna tema; šta kažu kladionice?

"Draga braćo i sestre, neka uragan večeras pokosi ovu nepravdu", pišu na Tviteru. "Albina je nestala, ali Hurricane i dalje postoje", napisala je jedna devojka.

"Pošto Albina nije prošla, sada navijamo za komšije. Hurricanke do pobede i da dovedu Euroviziju na Balkan".

Hrvati besni jer Albina nije prošla u finale: "Dno dna septičke jame" "Uraganke će osvetiti Albinu".

Uragan loših komentara na spot za pesmu Evrovizije: "Mi ovo plaćamo", "Dejan Milićević na robiju"

U Hrvatskoj vlada opšte nezadovoljstvo zbog toga što se njihova predstavnica Albina Grčić (22), sa pesmom "Tick Tock", sinoć nije plasirala u finale Evrovizije.

Tim povodom oglasio se i predsednik Hrvatske Zoran Milanović i Eurosong okarakterisao kao veliku prevaru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Totalni raspad: Ljudi beže iz Ukrajine

U Lavovoskoj oblasti u Ukrajini na granici sa Poljskom, nastao je pravi kolaps usled saobraćajnih gužva koje čine stotine automobila, prenosi TV kanal Obsšćestvenoe, pozivajući se na predstavnicu lokalnog pograničnog odreda Aleksandru Kučkovsku.

19:58

17.5.2024.

1 d

Podeli: