Poruka Megan Markl

Megan Markl, supruga princa Harija, zbog poodmakle trudnoće nije mogla da prisustvuje sahrani vojvode od Edinburga, princa Filipa, ali njeno prisustvo svakako se osetilo.

Život

Izvor: B92

Subota, 17.04.2021.

17:10

Poruka Megan Markl
Foto: EPA-EFE/ NIC BOTHMA

Naime, Markl je rukom napisala poruku i pažljivo odabrala venac za sahranu dede svog supruga.

Poruka na vencu koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa ostavili u kapeli Svetog Đorđa napisala je Megan koristeći se svojim znanjem iz kaligrafije, a ona sama pratila je sahranu na televiziji iz kuće para u Kaliforniji. Doktor je savetovao Markl da ne leti, zbog poodmakle trudnoće sa drugim detetom ovog para.

Megan i Hari su lično odabrali cveće iz lokalnog izvora - uključujući Acanthus mollis (Medveđe pantalone ili Meki primog), nacionalni cvet Grčke, koji će predstavljati Filipovo poreklo, i Eringium (Morska božikovina), koji će predstavljati Kraljevske marince.

U vencu se takođe nalaze zvončike za zahvalnost i večnu ljubav, ruzmarin u znak sećanja, lavanda za predanost, zajedno sa ružama kao znak za juni - Filipov mesec rođenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: