Šifrovana poruka Ane Lečić

Glumica Ana Lečić, ćerka Branislava Lečića, koga je Danijela Štajnfeld imenovala kao svog silovatelja, oglasila se na svom Instagramu prvi put nakon što su optužbe protiv njenog oca iznete u javnost.

Život

Izvor: B92

Petak, 02.04.2021.

10:20

Šifrovana poruka Ane Lečić
Foto: Printskrin/TV Prva

Ana Lečić je postavila fotografiju sebe sa stihovima na engleskom jeziku, i iako se ne pominje svog oca, mnogi misle da govori o njemu i reakcijama javnosti na optužbe Danijele Štajnfeld.

Biti "savršena žrtva"

"U mom si srcu, nikada niko neće moći da nas razdvoji. Čekam dan kada će zlo da nestane. Kad se istina pojavi, staviće ogledala na njihova lica i pokazaće kakva su. Kakvu će sramotu da osete. Tišina će postati glasna. S tobom sam na svakom koraku", napisala je Ana Lečić.

Lečićevo obraćanje javnosti - po osmi-deveti put

Podsetimo, kada su optužbe protiv njenog oca prvi put izašle u javnost, Ana Lečić nije htela da odgovara na pitanja novinara jer je bila na fakultetu.

Štajnfeld: "Pitajte me o mom seksualnom napadu" FOTO

Potom se oglasila, rekavši da "ona zna ko njen otac" i da će "istina izaći na videlo".
Foto: Printskrin/TV Prva
Branislav Lečić dao je izjavu u Policijskoj stanici 29. novembar krajem marta u svojstvu građanina na navode Danijele Štajnfeld da ju je glumac silovao 2012. godine.

Lečić se nakon sedam sati saslušanja obratio javnosti preko svog profila na Fejsbuku rekavši da "Lečić može samo da leči, a ne da truje i siluje", i zaključio objavu izjavom da je "prošao poligraf", ali to i dalje nije potvrđeno od strane nadležnih institucija.

"Nismo mi sud", "Ne razumem Miru Karanović", "Molim vas, preskočite me"

Ono što jeste potvrdilo Tužilaštvo jeste da je glumac negirao sve navode, i u ovom trenutku i dalje se prikupljaju dokazi i vrše provere kako bi se pokrenuo krivični postupak.

"Tužilaštvo nastavlja sa proverama i prikupljanjem dokaza kako bismo bili u mogućnosti da donesemo javnotužilačku odluku u ovom predmetu", rekla je portparolka Višeg javnog tužilaštva za B92.net pre četiri dana.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: