Ima li kraja?

Nakon novog ročišta otac pevačice Britni Spirs ostaje njen staratelj do septembra 2021. godine. Isprva je trebalo da ima taj status do februara.

Život

Izvor: B92

Petak, 18.12.2020.

14:43

Ima li kraja?
Foto: Getty Images, Ethan Miller / Staff

Odluka je doneta tokom saslušanja u sredu, kom su prisustvovali Britnin otac Džejmi Spirs, njena majka Lin i advokat Semjuel Ingam.

Očekivalo se da će se istražiti Džejmijevo upravljanje imovinom njegove ćerke u proteklih godinu dana, ali sud se saglasio da će to obaviti na ročištu sledeće godine.

Britni je izgubila radnu sposobnost 2008. godine i od tada njen otac i advokat imaju zakonsko pravo da nadgledaju i donose odluke u vezi sa njeni finansijama, zdravljem, poslovnim ugovorima i privatnim životom.
Foto: GettyImages, Rich Fury / Staff
U intervjuu za CNN ove nedelje, Džejmi je tvrdio da nije razgovarao sa ćerkom od avgusta usred njihove pravne bitke, jer Britni traži da njen otac bude smenjen kao njen staratelj.

"Volim svoju ćerku i nedostaje mi. Kada je članu porodice potrebna posebna briga i zaštita, porodice moraju da se drže zajedno, kao što sam to činio poslednjih 12 i više godina", rekao je on.

Dodao je da će nastaviti da pruža nepokolebljivu ljubav ali i zaštitu od onih koji imaju interese i onih koji žele da naštete njoj ili njegovoj porodici.

Njegova advokatica Vivijan Li Torin tvrdi da Britnin pravni tim sprečava zvezdu da razgovara sa ocem.

"Džejmijev odnos sa Britni nije toliko različit od prosečnog odnosa oca i ćerke - uvek je postojala međusobna ljubav i poštovanje", navela je advokatica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: