- Vesti -

Rambo Amadeus za B92: "Srećom, nisu upali ni seksualni manijaci, ni teroristi"

Fan stranica čuvenog muzičara Ramba Amadeusa na Fejsbuku je hakovana, pa su na stranici počeli da se pojavljuju postovi vezani za prehrambenu industriju, proizvodnju testa, pohovanje piletine i slično.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Nenad Tasić
Foto: Nenad Tasić

"Fejsbuk fan stranica mi je hakovana. Srećom, na stranicu nisu upali ni seksualni manijaci, ni teroristi, ni stručnjaci za politički marketing. Zbog pohovane piletine ne moram nikom da se pravdam ni demantujem", rekao je za B92 Rambo Amadeus.

On je istakao i da se nada da će uskoro uspeti da vrati svoju Fejsbuk stranicu i poručio fanovima da se vide 26. decembra na koncertu u Beogradu.

Rambo Amadeus za B92: "Niko nije samo svoj, svi smo deo društva"

"Skoro sam završio jednu pesmu i spot - verujem da sam uspeo ovde da seciram današnje balkanske prilike, težnje i frustracije, izvol’te pogledajte. Zabavno je", rekao je on nedavno u intervjuu za naš portal.

Rambo je o hakovanju fan stranice svoje obožavaoce obavestio i na svom profilu na Fejsbuku:

"Neki car postuje bitne priče o prženim krompirićima i pohovanoj piletini. Ima više lajkova nego kad ja saopštim nešto što defionitivno nisu krompirići. Koliko je mudro oslanjati se na ukus fanova, koji unapred vole sve što izbaciš, makar bilo i brašno? Razmisliću duplo šta da radim, čim sajt vratim. Ne volim da sam na klizavom terenu", napisao je Antonije Pušić.

"Rambove kućne čarolije", "uglavi i recepte u objave", "hoćeš da kažeš da su krompirići nebitni", samo su neki od duhovitih komentara na Rambovo obaveštenje.

strana 1 od 116 idi na stranu