- Vesti -

Nerviraju je glasine da se drogirala: Nikad u životu nisam uzela heroin

Britanski supermodel i jedna od najuspešnijih manekenki svih vremena navodno je dramatično promenila svoj stil života pre 18 meseci, pa je od tada trezna, a glasine o njenoj teškoj zavisnosti je veoma nerviraju i to više nego ikad.

Izvor: B92
Podeli
Photo by Fernanda Calfat/Getty Images for amfAR
Photo by Fernanda Calfat/Getty Images for amfAR

Kejt Mos (45) je na pravom putu oporavka, ali zle jezike konstantno čuje, požalila se u intervjuu za "San" (The Sun).

"Nikad u životu nisam uzela heroin. Prodavale su se majice s natpisom 'Kejt je narkomanka' i događale su mi se užasne stvari. Došlo mi je da kažem sama sebi: 'Možda bi bilo bolje da si stvarno na heroinu'", rekla je ona.

Kejt Mos se proslavila devedesetih godina, a 2005. godine je kompanije H&M raskinula s njom ugovor zbog optužbe za posedovanje narkotika.

U to vreme je bila u vezi sa britanskim rokerom Pitom Doertijem (40). Iako tvrdi da nikad nije imala problema s teškim drogama, Kejt Mos je svojevremeno bila na rehabilitaciji zbog alkohola.

Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images
Photo by Stuart C. Wilson/Getty Images

"Mislila sam da me alkohol izvlači, bila sam u lošem periodu. Ceo moj način života me je činio nesrećnom, a piće mi u tome nije pomagalo. Potražila sam pomoć kada sam shvatila da nemam više kontrolu nad svojim životom", istakla je ona u intervjuu.

Njeni prijatelji tvrde da je Kejt trenutno nova žena i mnogo bolja verzija sebe, kao i da je odlučila da se fokusira na svoje zdravlje mnogo više, pogotovo nakon preranih smrti najbližih prijatelja.

Photo by Jerome Favre/Getty Images
Photo by Jerome Favre/Getty Images

"Fokusirana je, profesionalna i isijava zdravljem. svi su zadivljeni kako joj dobro ide bez alkohola s obzirom na to kakva je ranije bila", ispričao je za "San" (The Sun) izvor blizak manekenki.

strana 1 od 126 idi na stranu