- Vesti -

Nominovani za Oskara dobiće kreme sa marihuanom i četku za toalet

Nominovani za Oskara 2019. u nedelju će na svečanoj ceremoniji dobiti pakete s poklonima, među kojima će se naći i i bešumna pumpica za grudi, poklon putovanje na Galapagos, ali i svetleća četka za toalet.

Izvor: RTS, Gardijan
Podeli
Foto: Gettyimages
Foto: Gettyimages

U poklon paketima namenjenim nominovanim glumcima i rediteljima naći će se i konac za zube, terapijske sesije sa stručnjakom za fobije i 15 pari luksuznih lažnih trepavica.

Vrednost ovih paketa najčešće se izražava brojkom od šest cifara, i u njima dominiraju serumi i tretmani namenjeni za negu kože. Oni će ove godine biti obogaćeni ekstraktom marihuane, s obzirom na to da je u Kaliforniji ova supstanca prošle godine legalizovana.

Uz sve te kozmetičke preparate, losione i slatkiše, dobitnicima će pripasti i članska karta holivudskog Kluba ljubitelja marihuane.

Među poklonima će se naći i bešumna pumpa za grudi koja košta 250 funti i omogućava majkama koje doje više slobodnog vremena za izlaske, zatim, povodac za pse i špijunska olovka koju poklanja organizacija za zaštitu životinja "Peta". Ovom olovkom se šalje signal toj organizaciji za zaštitu životinja ukoliko naiđete na slučaj zlostavljanja životinja.

Odražavajući kreativnu prirodu američke Akademije za film, umetnost i nauku, dobitnicima će biti poklonjena i umetnička slika Rejana Vilijamsa, portretiste kome su najčešći motivi psi i velike mačke.

Možda najvredniji poklon će ipak biti krstarenje do Islanda ili Galapagosa, mada će se u ponudi naći još dve destinacije.

Ipak, najviše pažnje je izazvala antibakterijska četka za ve-ce šolju, nazvana "Mister Pu" i koja svetli u mraku i na sebi ima ogromnog smeška.

strana 1 od 121 idi na stranu