Panika na aerodromu: Zmija gmizala ispod sedišta putnika VIDEO

Uplašeni putnici su počeli da paniče nakon što su primetili zmiju na aerodromu Daniel Z. Romualdez na Filipinima.

Život

Izvor: B92

Subota, 15.09.2018.

17:29

Panika na aerodromu: Zmija gmizala ispod sedišta putnika VIDEO
Foto: Facebook Printscreen

Na filipinskom aerodromu odvijala se prava drama kada se zmija pojavila među putnicima, te počela da gmiže ispod sedišta i da se dezorjentisano kreće.

Putnici su u strahu skočili sa svojih mesta, pokušavajući da izbegnu susret sa gmizavcem.

Na snimku možemo da vidimo kako jedan član osoblja aerodromskog obezbeđenja uz pomoć dugačakog štapa hvata zmiju i stavlja je u plastičnu vreću.

"Nisam mogao da verujem da se na aerodromu, u čekaonici, nalazi zmija. To niko ne bi mogao da očekuje. Ljudi su bili mnogo uplašeni. Bilo je prilično uzbudljivo, a u jednom momentu i smešno", rekao je otac dvoje dece koji se zatekao na aerodromu u ovom momentu. Incident se dogodio na aerodromu Daniel Z. Romualdez na Filipinima, a zmija je morala da prođe kroz pasošku kontrolu i obezbeđenje na aerodromu.

Portparol aerodroma rekao je da niko nije povređen od strane zmije.

"Zmija takođe nije povređena i sada je na sigurnom. Bile su male smetnje, ali se sve brzo smirilo i nijedan putnik nije bio u opasnosti".

Inače, smukovi se mogu česti videti na Dalekom istoku i uprkos panici putnika, zmije su potpuno bezopasne, hrane se samo glodarima i ptice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: