Aktuelno 6

03.05.2024.

8:10

Bred Pit otkriva svoja tri najomraženija filma: "Mrzeo sam da radim na njima" VIDEO

Bred Pit otkrio je na kojim filmovima je mrzeo da radi iako su na kraju ostvarili odličan uspeh na blagajnama.

Izvor: Klix.ba

Bred Pit otkriva svoja tri najomraženija filma: "Mrzeo sam da radim na njima" VIDEO
Profimedia

Podeli:

Holivudski glumac nije uvek mogao da bira koje će uloge da igra, ali zahvaljujući svom talentu i mladolikom izgledu ostvario je značajne uloge koje su mu donele svetski uspeh i priznanja.

Tako je Bred Pit otkrio da je više puta bio u situaciji da glumi uloge koje mu nisu bile zanimljive. Jedan od njih bio je film iz 1994. godine "Interview with the Vampire" koji je zaradio više od 225 miliona dolara na globalnom nivou.

"Mrzeo sam da radim na ovom filmu. Voleo sam da gledam, ali potpuno sam mrzeo da radim na njemu", naveo je Pit, koji je jednom prilikom otkrio da su gotovo ceo film snimali po mraku što mu je posebno smetalo.

Glumac je pokušao i da se izvuče iz ugovora za film "The Devil's Own", u kojem je glumio sa Harisonom Fordom, a samo snimanje filma opisao je kao "najneodgovorniji filmski deo koji je ikada video". Naime, Pit je bio opterećen problemima iza kulisa i tvrdi da je jedini razlog zašto nije odustao, bio da ga ne bi tužili.

Na kraju, glumac je otkrio da nije bio zadovoljan filmom "Troy" Volfganga Petersena. Iako je istorijski ep ostvario značajan uspeh, glumac tvrdi da nije bio zadovoljan ulaganjem toliko vremena i truda u svoj fizičkiizgled i izvedbu da bi bio prikazan kao lep i zgodan. On je ranije rekao kako je bio razočaran filmom i da ga je izluđivala činjenica što je starinski ep postao komercijalan.

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

"Srbija je suštinski postala članica EU"

Srbija je, potpisivanjem Memoranduma o strateškom partnerstvu sa EU o održivim sirovinama, lancima proizvodnje baterija i električnim vozilima - suštinski postala članica EU, poručio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić.

13:03

21.7.2024.

1 d

Podeli: