Film/TV 0

03.05.2024.

8:11

Netfliks objavio trejler za novu seriju sa Benediktom Kambebarčem VIDEO

Netfliks je objavio trejler za nadolazeću dramsku miniseriju "Eric", u kojoj glavnu ulogu ima nagrađivani britanski glumac Benedikt Kambebarč.

Izvor: Index.hr

Netfliks objavio trejler za novu seriju sa Benediktom Kambebarčem VIDEO
EPA-EFE/VICKIE FLORES

Podeli:

Radnja serije smeštena je u Njujork 80-ih godina prošlog veka i prati očajničku priču Vinsenta kojem je jednog dana na putu do škole nestao devetogodišnji sin Edgar.

Vinsent je jedan od vodećih njujorških lutkara i tvorac popularne dečje televizijske emisije Dobar dan, sunašce. Bori se sa gubitkom sina i svakog dana postaje sve tužniji i nestabilniji.

Vinsent je pun samoprezira i krivice zbog Edgarovog nestanka. Jednog dana pronalazi sinovljev crtež lutke plavog čudovišta kojeg je dečak nazvao Eric. Svakim danom Vinsent postaje sve destruktivniji i otuđuje se od porodice, kolega i detektiva koji pokušavaju da mu pomognu, a veruje da je Eric jedini koji zapravo želi da mu pomogne.

Miniseriju je kreirala i scenario napisala Abi Morgan, koja je i izvršna producentkjinja u saradnji sa Kambebarčem. 

Premijera serije će biti na Netfliksu 30. maja, a imaće ukupno šest epizoda.

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: