Film/TV 1

02.05.2024.

13:46

Izbor jedne glumice u novom prednastavku filma "Kralj lavova" razbesneo internet

Novi nastavak filma "Kralj lavova" stiže u bioskope u decembru.

Izvor: Index.hr

Izbor jedne glumice u novom prednastavku filma "Kralj lavova" razbesneo internet
Shutterstock/chingyunsong

Podeli:

Novi nastavak nosi naziv Mufasa: Kralj lavova, a nedavno objavljen tizer izazvao je brojne rasprave na internetu. Ali osim rasprave o samom tizeru, Tviter je takođe poludeo zbog liste glumaca koji pozajmljuju glas likovima u filmu.

Naime, među glumcima je i Ajvi Blu Karter, ćerka Bijonse Nouls. Inače, Bijonse je pozajmila glas Nali u prvom filmu Kralj lavova i otpevala jednu od naslovnih pesama. Mnogi korisnici Tvitera smatraju izbor Ajvi Blu Karter, koja će dati glas Kiari, nepotizmom.

Uspon Mufase

Inače, film prati rast i uspon lava Mufase, Simbinog oca. Mufasa je bio siroče, ali sreća mu se osmehnula nakon što je upoznao lava Taku, naslednika prestola kraljevstva lavova. Film će prikazati Mufasinu potragu za sudbinom, kao i odnos sa bratom Takom, koji mu je godinama postao neprijatelj, iako su odrasli kao braća. Pored Ajvi Blu, u filmu se pojavljuju i Aron Pjer kao Mufasa, Kelvin Harison mlađi kao Taka, princ lav, Tifani Bun kao Sarabi, Kagiso Lediga kao mladi Rafiki, Preston Najman kao Zazu, Mads Mikelsen kao Kiros, snažan lav sa velikim planovima za svoje pleme, Thandive Nevton kao Takina majka Eše, Leni Džejms kao Takin otac Obasi, Anika Noni Rouz kao Mufašina majka Afija, Kit Dejvid kao Mufasin otac Masego, Džon Kani kao Rafiki, Set Rogen kao Pumba, Bili Ajhner kao Timon, Donald Glover kao Simba i Bijonse Nouls-Karter kao Nala.

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: