- Vesti -

Ruski umetnik Putinu spremio rođendanski poklon od čistog zlata

Povodom 65. rođendana ruskog predsednika Vladimira Putina, koji on proslavlja danas, umetnik Aleksej Sergijenko napravio je umetnički objekat pod nazivom "Zlatni Putin".

Izvor: Tanjug
Podeli

"Pripremio sam razne kolekcije posvećene rođendanima predsednika tokom poslednjih pet godina. Ovaj rad se može nazvati svojevrsnom tačkom. Slika predstavlja umetnički objekat – lik. Izgleda kao bareljef obojen zlatnom bojom", izjavio je umetnik, prenosi Sputnjik.

Art objekat, visok dva metra, u petak i subotu je izložen u galeriji u Kazanjskoj ulici u Sankt Peterburgu, gde je dostupan širokom krugu posetilaca.

Iz galerije su saopštili da je Sergijenko na isti način čestitao predsedniku Rusije i 2012. godine, kada je predstavio prvu kolekciju slika "Predsednik. Najbolji čovek".

Vesti

Vudi Alen odgovorio na optužbe nakon bojkota brojnih glumica

Suočen s bojkotom sve većeg broja glumica, reditelj Vudi Alen demantovao je optužbe za seksualno zlostavljanje koje je ponovila njegova usvojena ćerka Dilan Farou, zamerivši porodici svoje bivše supruge Mie Farou da želi da se "okoristi" pokretom #MeToo kako bi ponovila optužbe na njegov račun.

Vesti subota 20.01. 13:20 Komentara: 13
strana 1 od 3656 idi na stranu