- Vesti -

Bivša pop zvezda strahuje za život: "Plašim se da imam HIV"

Bivša dečja pop zvezda Aron Karter otkrio je u jednoj emisiji da se boji da je HIV pozitivan.

Izvor: B92
Podeli
foto: screenshot
foto: screenshot

Aron je učestvovao u dokumentarnoj seriji “The Doctors“, gde je govorio o brizi za svoje zdravlje i uradio seriju testova na drogu.

Dvadesetdevetogodišnjak je sada zabrinut da boluje od virusa HIV-a zato što je naglo izgubio na težini.

Kada su ga pitali zašto misli da je HIV pozitivan Aron je odgovorio: “Zato što sam jezivo mršav. To mi najteže pada.“

Aron, inače rođeni brat Nika Kartera iz grupe Bekstrit bojs, ima 52 kilograma, što je 15 kilorama manje od normalne težine koju bi trebalo da ima.

Bivši pevač je ranije ove godine uhapšen zbog posedovanja marihuane, a priznao je i da je zavisan od droge. U emisiji je pak, bio negativan na kokain i met, ali pozitivan na marihuanu i koktel lekova i drugih opijata. Njegova sestra Lesli preminula je 2012. godine u 25. godini od navodnog predoziranja.

“Dotakao sam dno kada je moja sestra umrla. Moj brat Nik mi šalje slike kovčega Vitni Hjuston na kojem piše RIP. Kaže mi ’Hvala što me slušaš, nikad nisi’. Izgubio sam karijeru, roditelji su mi se razveli, izgubio sam tatu, sestru, brata Nika, drugu sestru. Kako da nastavim dalje? Ne znam“, priznao je.

Rezultati testa se očekuju u utorak kada će Aron znati šta ga očekuje dalje.

Vesti

Upoznajte Nikolu Lazića - čudo od dečaka / VIDEO

Nikola Lazić, učenik četvrtog razreda Osnovne škole “Janko Veselinović” u selu Mala Vranjska nedaleko od Šapca, dečak je koji mnogo zna i sve ga zanima ... I pre polaska u školu znao je sve države i glavne gradove sveta. Sada se zanima za svemir, planete, nastanak sveta i teme koje uglavnom nisu interesantne desetogodišnjacima.

Vesti subota 24.02. 21:45 Komentara: 6
strana 1 od 3705 idi na stranu