Život

Nedelja, 11.06.2017.

20:50

Najbizarnije smrti slavnih

Brojne zvezde skončale su na neobičan način, ali smrti ovih slavnih osoba, ostaće upamćene kao najbizarnije.

Izvor: Express.hr

Najbizarnije smrti slavnih
Foto: Gettyimages

Saznajte nešto više o najčudnijim smrtima zvezda:

Bacila se sa znaka "Holivud"

Kad je glumačka karijera Peg Entvisl krenula silaznom putanjom, njena zvezda je počela da se gasi. Bilo je to 1932, kada je njena uloga izbačena iz poslednjeg u nizu filmova "13 žena". U potpunom očajanju, došla je do prepoznatljivog holivudskog znaka, popela se na 15 metara visoke merdevine iza slova "H", izgubivši na tom putu cipelu, da bi se potom bacila u ambis. Iza sebe je ostavila poruku u kojoj je napisala: "Žao mi je što sam kukavica. Žao mi je zbog svega. Da sam ovo uradila ranije, poštedela bih sebe i druge bola".

Umro s gigantskim dildom u ustima

Foto: Gettyimages
Ramon Navaro je započeo svoju glumačku karijeru u nemom filmu, a često je glumio romantične zavodnike. Bio je homoseksualac i katolik, što mu je stvaralo mnogo problema. Zbog toga je počeo da pije, a njegove ubice bila su dvojica muškaraca kojima je platio da dođu kod njega zbog seksa.

Oni su mislili da Navaro ima mnogo novca skrivenog u kući i želeli su da ga opljačkaju. Naposletku su ga zadavili i u njegovim ustima ostavili ogroman dildo koji mu je 45 godina ranije poklonio Rudolf Valentino.

Pijanu je pojeo pas

Meri Provost nekada je bila velika zvezda nemog filma, ali nije uspela da se probije i u eri filma sa zvukom, budući da je imala snažan naglasak iz Bronksa. To joj je okončalo karijeru, a Meri se okrenula alkoholu zajedno s ljubavnikom Grete Garbo, Džekom Gilbertom.

Provost je umrla godinu dana nakon Gilberta, a njeno telo je pronađeno napola pojedeno u njenom stanu. Obdukcijom je utvrđeno da je završila u alkoholnoj komi, a njen izgladneli pas ju je pojeo.

Udavila se u WC šolji

Foto: Gettyimages
Tragične priče nisu ništa neobično u Holivudu, a upravo takva je priča Lupe Velez koja je 1930-ih bila tzv. femme fatale. Rođena u Meksiku stekla je slavu kao izvođačica burleski, ali njena smrt jedna je od verovatno najbizarnijih smrti zvezda.

Pronađena je mrtva u svom domu s glavom u WC šolji, doslovno udavljena u njoj. U svojoj oproštajnoj poruci je napisala da je očajna zato što ju je napustio otac njenog deteta, a nakon toga je uzela veliku dozu sedativa. Pretpostavlja se da je dobila nagon za povraćanjem i da je nad WC šoljom izgubila svest i udavila se.

Obezglavljen tokom snimanja Spilbergovog filma

Vik Morou je igrao u Spilbergovom filmu "Zona sumraka" i tokom snimanja scene s helikopterom u niskom letu, letelica mu je odsekla glavu. Spilberg i pilot Dorset Vingo su na sudu bili osumnjičeni za ubistvo iz nehata, ali su na kraju oslobođeni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: