Život

Sreda, 17.11.2021.

10:42

"Odmah sam reagovao"; Damir Handanović o navodnom incidentu na sahrani Marine Tucaković VIDEO

U emisiji Jutro na Tv Prva, Damir Handanović je govorio o okolnostima na sahrani Marine Tucaković, kada je navodno njen sin Milan Laća Radulović njemu i Svetlani Ražnatović zabranio da prisustvuju sahrani.

Izvor: B92

Foto: Printscreen/Prva TV

O tome ko može nju da nasledi u emisiji Jutro na TV Prva trebalo je da govore njen sin Milan Laća Radulović i njen dugogodišnji saradnik i direktor CEBEF-a Damir Handanović.

Nažalost, Milan Laća Radulović se nije pojavio u emisiji, a Handanović je priznao da ne zna razlog.

"Zvao sam ga, nije se javio, verovatno spava", rekao je Handanović.

"Bili smo kao nokat i meso": Damir Handanović o saradnji sa Marinom Tucaković VIDEO

Ovom prilikom, Damir Handanović se osvrnuo na saradnju s Marinom Tucaković koja je trajala 15 godina.

"Meni Marina nije bila samo tekstopisac. Bila mi je druga majka, žena koja mi je mnogo pomogla u karijeri", rekao je Handanović i dodao da je njihova saradnja bila fuzija njegovih melodija i njenih tekstova.

Zajedno su uradili više od 250 pesama, a između ostalog su radili i na albumima Cece Ražnatović, Ane Nikolić, Saše Matića, Harisa Džinovića, Milana Stankovića, Vesne Zmijanac, Nataše Bekvalac i mnogih drugih.

O incidentu na sahrani, kada se u medijima pojavila informacija da je Milan Laća Radulović navodno zabranio Svetlani Ceci Ražnatović i Damiru Handanović da prisustvuju, kompozitor kaže da nije bilo nikakve neprijatnosti.

"Meni nije zabranio, odmah sam odreagovao. On meni ništa nije rekao, ništa nisam čuo. Bio sam u prvim redovima, nosio sam sanduk. Marina je deo moje porodice", rekao je Handanović.

Krajem septembra nas je napustila Marina Tucaković, jedan od najvećih tekstopisaca s ovih prostora.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: