Život

Utorak, 12.12.2023.

20:37

Spektakl Brajana Adamsa i bez Bijonse VIDEO

Rok zvezda Brajan Adamas održao je dugoočekivani koncert u Areni.

Izvor: B92

Spektakl Brajana Adamsa i bez Bijonse VIDEO
Foto: B92

Na samom početku pevač je pozdravio publiku rečima: "Zdravo, ja sam Brajan i naredna dva sata sam vaš pevač!" Takođe je dodao i da ako zabpravi da izvede neku pesmu, da ga publika slobodno podseti, što je takođe naišlo na smeh i aplauz.

Ova dvorana dupke je puna, kako se i očekivalo, a Brajan je svoj veliki koncert otpočeo sa pesmom "Can't Stop This Thing We Started", da bi potom nastavio da niže svoje hitove - "Somebody", 218 Til I die" i druge.

Već tokom prvih numera, publiku je pevač sa svojim bendom podigao na noge, a pozdravili su ga ovacijama i gromoglasnim aplauzom.

Pevač je u jednom trenutku bacio trzalicu jednom od fanova u prvim redovima i time još više podigao već uzavrlu atmosferu.
Foto: B92
U drugom bloku, Brajan je zasvirao pesmu koju je pevao sa Tinom Tarner i tom prilikom rekao je kako je njena smrt veliki gubitak koliko za muziku, toliko i za njega lično jer je izgubio pre svega prijatelja.

"Ovo je u njenu cast", rekao je Adams i zapevao "It's only love", što je publike docekala ovacijama i aplauzom.
Ono što je takođe na samom početku bilo zanimljivo jeste gumeni auto sa natpisom "So happy it hurts", kako se zove i turneja, koji je leteo Arenom i zabavljao okupljene koji su to sve ispratili telefonima.

Iako, ipak, gost na koncertu nije bila Bijonse kako se spekulisalo, Adams je napravio odličnu svirku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Drama na nebu, hitno podignuti borbeni avioni

Ruski vojni avion juče je nakratko narušio vazdušni prostor Švedske istočno od baltičkog ostrva Gotland, nakon čega su ga presreli švedski borbeni avioni, saopštile su danas oružane snage te nordijske zemlje.

13:01

15.6.2024.

1 d

Podeli: