Nova vest
Fudbal 6

17.6.2024.

8:10

Kostić završio EURO?

Srpski reprezentativac Filip Kostić završio je svoje učešće na Evropskom prvenstvu, prenose srpski mediji.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Starsport

Kako navode "Telegraf " i "Kurir", povreda kolena koju je Kostić zaradio tokom duela sa Engleskom je ozbiljnije prirode i levog bočnog igrača više nećemo gledati na kontinentalnom šampionatu.

Fudbaler Juventusa je morao da izađe u 41. minutu utakmice protiv Engleske (0:1), a njegovo mesto je zauzeo Filip Mladenović koji će i u nastavku turnira pokrivati tu poziciju.

Selektor Srbije je posle meča potvrdio da su stradali ligamenti kolena, te da će Kostić tokom prvog dana ove sedmice otići na snimanje kada će se sa sigurnošću znati koji je stepen povrede.

"Kostić će u ponedeljak biti podvrgnut snimcima. Može biti da je teže povređen, iako ne bih voleo. Osetio je bol u spoljnom delu kolena. Pretpostavljam da su ligamenti u pitanju. Ne volim da govorim ako nisam siguran. Trenutno je pod oblogama, u ledu, kao posledica sudara sa Vokerom ili Beligemom", rekao je Piksi posle meča.

Podeli:

Komentari 6

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Tesla spremio iznenađenje? FOTO

Čini se da je Tesla Model Y "Juniper" primećen u Kaliforniji, što je ponovo izazvalo govorkanja da proizvođač automobila priprema redizajn svog popularnog električnog SUV-a.

B92

12:32

15 h

Novo Sport Video Menu