Život

Četvrtak, 04.05.2023.

14:33

"Lekari u jednom trenutku morali da ga ožive": Džejmi Foks se oglasio nakon mesec dana u bolnici

Skoro mesec dana nakon što je hospitalizovan zbog hitne medicinske pomoći, Džejmi Foks je prekinuo ćutanje na društvenim mrežama zahvalivši se fanovima na podršci.

Izvor: index.hr

Foto: EPA-EFE/CRISTOBAL HERRERA-ULASHKEVICH

"Cenim svu ljubav! Osećam se blagosloveno“, kratko je napisao u objavi koju je podelio na svom Instagram profilu u sredu, dodajući emodžije ruku koje se mole, crveno srce i lisice.
Glumac je na Instagram priči zahvalio Niku Kenonu, koji je preuzeo mesto voditelja njegove emisije Beat Shazam. "Cenim te, dečače“, napisao je najavljujući svoj skori povratak.

Hitno hospitalizovan

Podsećanja radi, 55-godišnji glumac hospitalizovan je 11. aprila zbog hitne medicinske intervencije, a još uvek nije u potpunosti poznato šta se dogodilo.

Izvor blizak glumcu otkrio je da Foks neko vreme nije reagovao na stimuluse i da su lekari u jednom trenutku morali da ga ožive. Rekao je da glumac ima visok krvni pritisak i da lekari misle da ima sreće što je živ.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Potvrđeno: Tenkovi su ušli u centar grada

Izraelski tenkovi su prvi put u utorak stigli do centra Rafe, prema izjavama svedoka, tri nedelje nakon početka kopnene operacije u južnom delu Gaze koja je izazvala globalnu osudu.

13:26

28.5.2024.

23 h

Podeli: