Politika 6

29.05.2024.

13:12

Usijale se mreže: Preplanulom Veselinoviću je Beograd na vodi šarena laža; Jedan detalj iznervirao sve VIDEO

Zbog kandidat za gradonačelnika Beograda sa liste "Biram Beograd" koji je juče gostovao na RTS-u usijale su se mreže.

Izvor: Alo.rs

Usijale se mreže: Preplanulom Veselinoviću je Beograd na vodi šarena laža; Jedan detalj iznervirao sve VIDEO
Printskrin

Podeli:

Sudeći po objavama na mrežama mnogi mu zameraju što je u finišu kampanje, kako smatraju, bio na odmoru gde je i dobio bronzanu boju.

"Političar ne sme da dobije brončani ten tokom kampanje! Ima li ikog normalnog da durdubake posavetuje oko elementarnih stvari", zapitao je jedan korisnik društvene mreže "Iks" uz fotografiju preplanulog Veselinovića.

Na Tviteru je osvanulo dosta komentara na račun njegovih praznih priča, prepranulog tena, ali i... - ispoliranih cipela. 

"Hvali sebe i vlast. Savo skroz neubedljiv kao i Dobrica. "Preplanuli" Dobrica u poliranim cipelama priča o životu običnih ljudi...Ima li Dobrica jedan kvalitetan doprinos za Beograd? Naš običan svet zanima šta je kandidat učinio kvalitativno i kvantitativno za grad, ne za sebe."

I zaista, prizor iz emisije zaista "bode oči".

Deluje se da se Dobrica silno pripremao za emisiju, da je mukotrpno glačao svoje cipelice, ali ne i ono što će da ispriča...Jer - sinoć je još jednom pokazao da ideju za vođenje grada nema. 

Međutim, pristalice koalicije Biram borbu svim silama se trude da opravdaju Veselinovića, koji je kandidat te koalicije za gradonačelnika Beograda, navodeći da je preplanuli ten dobio upravo tokom kampanje od stajanja na štandovima i deljenja flajera po suncu.

Podsetimo, Dobrica Veselinović tvrdi da je EXPO, baš kao i Beograd na vodi "šarena laža". 

Podeli:

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: