Muzika 1

29.05.2024.

11:57

Lejdi Gaga se vraća: Najavila novi album pa zaludela fanove VIDEO

Pre nekoliko dana, svetska pop zvezda Lejdi Gaga premijerno je prikazala koncertni film "Gaga Chromatica Ball", koji je snimljen 2022. godine.

Izvor: 24sata.hr/b92.net

Lejdi Gaga se vraća: Najavila novi album pa zaludela fanove VIDEO
Profimedia

Podeli:

Film je prikazan tokom njenog nastupa u Los Anđelesu pred 52.000 fanova u okviru svetske turneje pod nazivom "Chromatica Ball", tokom kojeg je promovisala pesme sa šestog studijskog albuma.

Milioni obožavalaca širom sveta zadivljeno su gledali snimke sa koncerta omiljene zvezde, a najviše ih je oduševilo ono što je usledilo na kraju filma. Naime, Gaga je premijerno predstavila svoj sedmi studijski album na ​​sceni na kojoj je zaplesala uz taktove nove pesme.

"LG7, Gaga se vraća", pisalo je na ekranu.

"Majko svih majki",  "Hvala ti što živimo u tvom vremenu", "Volimo te majko čudovišta",  "Kraljica se vraća", oduševljeno je pisala armija Gaginih fanova koja sebe nazivaju "mala čudovišta", a kojih je preko 55 miliona samo na Instagramu.

Pevačica je otkrila i nekoliko detalja o predstojećem albumu tokom premijere filma u Los Anđelesu.

"Svaki dan sam u studiju. Napisala sam toliko pesama, producirala sam toliko pesama, i to nije ništa slično onome što sam ikada ranije radila. Volim da "razbijam" žanrove i volim da istražujem muziku. Ima nešto zaista lepo u tome znajući da ćete biti voljeni šta god da radite", rekla je Gaga, prenosi Elle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lady Gaga (@ladygaga)

Datum izlaska novih pesama još uvek nije poznat, ali su se u klipu na kraju filma čule reči jedne od njih: "Dance in the shadow... of the night".

Podeli:

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Orban otkrio plan NATO-a: Sprema se preokret?

NATO, u okviru svoje misije u Ukrajini, želi da stvori vojne baze u Poljskoj, Rumuniji i Slovačkoj radi koordinacije isporuke oružja Kijevu, rekao je mađarski premijer Viktor Orban za Radio Košut.

8:40

14.6.2024.

1 d

Podeli: