Film/TV 4

29.05.2024.

8:10

Poznato ko će se pridružiti Krejgu u nastavku slavnog detektivskog filma VIDEO

Džoš OKonor i Kejli Spejni i Cailee Spaeny pridružuju se Danijelu Krejgu u nadolazećem nastavku popularne franšize "Knives Out".

Izvor: Index.hr

Poznato ko će se pridružiti Krejgu u nastavku slavnog detektivskog filma VIDEO
Profimedia

Podeli:

Prošle nedelje, scenarista i reditelj Rajan Džonson potvrdio je na X-u da će Krejg ponoviti svoju ulogu privatnog detektiva u najnovijem nastavku Netfliksove franšize.

Takođe je otkrio da će se film zvati "Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery".

Netfliks je takođe potvrdio Krejgov povratak i naslov nastavka na svojoj stranici Tudum nakon Džonsonove objave.

EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

"Tako je, Danijel Krejg vraća se ulozi šarmantnog južnjačkog detektiva u filmu Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery, novom nastavku franšize, koju je napisao i režirao Rajan Džonson . Blank će razotkriti novi slučaj ubistva na zasad nepoznatoj lokaciji, okružen šarolikom glumačkom postavom osumnjičenika", napisao je Netfliks.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cailee Spaeny (@caileespaeny)

O'Konor i Spejni su zvezde u nastanku, koje smo mogli gledati u nekim od najboljih ovogodišnjih filmova. O'Konor je glumio uz Zendaju u hvaljenom filmu Challengers, koji se trenutno prikazuje u bioskopima, dok smo Spejni mogli da vidimo u trileru Civil War, u kojem je glumila uz Kirsten Danst. Glumica takođe igra jednu od glavnih uloga u seriji Alien: Romulus, koja će imati premijeru 16. avgusta.

Film Wake Up Dead Man: A Knives Out Mystery na Netfliks stiže sledeće godine. 

Podeli:

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Juriš Rusa: Ukrajina pred slomom

Ruska vojska je 20. aprila iskoristila konfuziju izazvanu razmeštanjem ukrajinskih trupa zapadno od ruševina Avdejevke – i krenula u juriš.

21:16

25.7.2024.

1 d

Podeli: