CS2 0

28.05.2024.

16:30

Mihajlo ”Feed” Petrović je novi trener Heroica

Srpski trener je pronašao novi tim!

Autor: B92

B92
Mihajlo ”Feed” Petrović je novi trener Heroica
twitter.com/@heroicgg

Podeli:

Mihajlo ”Feed” Petrović je sinoć i zvanično predstavljen kao novi član trenerskom tima u Heroicu, gde će udružiti snage sa Etuom ”sAw” Sahom i Mikaelom ”sheddan” Melstromom.

”Zaista sam presrećan što sam postao deo jedne sjajne organizacije. Radujem se izazovu takmičenja na najvišem nivou i počastvovan što ću raditi zajedno sa sAw-om i Sheddanom.”, napisao je Feed.

Norveška organizacija ove godine nije ispunila očekivane rezultate, zbog čega je nedavno tim napustio Niko ”Nicodoz” Tamjidi, kako bi doveli Abdula ”degster” Gasanova. To može biti veliko pojačanje za tim, ali ne i jedino, pošto će Feed imati ulogu novog strateškog trenera.

Mihajlo je poslednjih godinu dana proveo na čelu Sprout Academy, a pre toga je radio sa timovima kao što su Partizan, Entropiq i Coalesce. Sada je dobio priliku da radi u jednoj od najboljih ekipa na svetu i jedva čekamo da vidimo kakav će uticaj ostaviti na tim.

Izvor: RUR

Podeli:

0 Komentari

Možda vas zanima

Kosovo

Otpriznaće tzv. Kosovo?

Nekadašnji ambasador Srbije u Mađarskoj Rade Drobac ocenio je da zvanična Budimpešta zna koliki značaj Srbija pridaje Kosovu i ukoliko joj se ukaže prilika - neće propustiti da povuče odluku o priznanju.

12:50

17.6.2024.

1 d

Podeli: