Obrazovanje

29.05.2024.

9:00

INTERNATIONAL SCHOOL SLAVI DAN ŠKOLE i poklanja velike popuste za upis osnovaca i srednjoškolaca

U najmodernijoj osnovnoj i srednjoj Cambridge i IB školi u regionu, u kojoj se nastava odvija isključivo na engleskom jeziku, godinama stasavaju visokoobrazovani, ambiciozni, motivisani i uspešni mladi ljudi, koji svoj akademski i profesionalni razvoj nastavlj

Izvor: ITAcademy

INTERNATIONAL SCHOOL SLAVI DAN ŠKOLE i poklanja velike popuste za upis osnovaca i srednjoškolaca
Link Group

Podeli:

Zato je baš sada pravo vreme da i vaše dete upiše International School! Tokom Dana škole, koji traje do 31. maja, International School vam poklanja školarine niže i do 2.000 evra! Ne dozvolite da vam izmakne prilika da za svoje dete izaberete blistavu akademsku i profesionalnu budućnost u podsticajnom okruženju.

Međutim, imajte u vidu da, prema poslednjem preseku stanja, više nema slobodnih mesta za upis u Year 9 (VIII razred osnovne škole), dok je za Year 7 i Year 8 (VI i VII razred osnovne škole) ostao jednocifren broj slobodnih mesta.

Za upis u srednju školu ostala su samo slobodna mesta u okviru DL školovanja. Zbog velikog interesovanja raspoloživa mesta će se popunjavati u skladu sa redosledom pristizanja prijava za upis. Prijavite se preko njihovog sajta »

Prestižno Cambridge i IB obrazovanje za internacionalnu budućnost

International School je osnovna i srednja Cambridge i IB obrazovna ustanova akreditovana od Cambridge univerziteta i Ministarstva prosvete Republike Srbije, koja učenicima pruža najkvalitetnije osnovno i srednjoškolsko obrazovanje. Učenici nastavu prate isključivo na engleskom jeziku, što im otvara vrata uglednih svetskih i domaćih fakulteta.

Link Group

Krajnji cilj International Schoola, kao future-ready škole, u pogledu obrazovanja i vaspitanja jeste pun intelektualni, emocionalni, socijalni, moralni i fizički razvoj učenika, u skladu sa njihovim sposobnostima, potrebama i interesovanjima.

Rad u malim grupama, uz posvećene mentore i kvalitetan nastavni kadar, prepoznavanje potreba svakog učenika i inovativan pristup u radu jeste ono što izdvaja International School i što garantuje da će i vaše dete dobiti prestižno Cambridge ili IB obrazovanje.

Škola budućnosti koja otvara vrata prestižnih univerziteta

International School, moderan u svakom smislu reči, učenicima pruža funkcionalno znanje i odličnu pripremu za visoke škole i fakultete. Nastavni proces okrenut je ka budućnosti, a znanja i veštine koje učenici stiču idu u korak sa savremenim tokovima.

Interdisciplinarna, interaktivna i kreativna nastava, kao i brojne vannastavne aktivnosti, odvijaju se u modernim, odlično opremljenim učionicama, prostorijama za odmor, sportskim salama i na terenima.

Učenicima je na raspolaganju širok spektar tehnoloških resursa, edukativnih aplikacija i drugih uređaja koji proces učenja čine lakšim i zanimljivijim, dok roditelji putem specijalizovanog portala u svakom trenutku mogu da provere uspeh svog deteta.

Cambridge program za srednjoškolce od sada je moguće pohađati i online, iz bilo kog grada ili zemlje

Ako vam nije praktično da vaše dete dolazi na nastavu, ne živite u Beogradu ili želite da vaš srednjoškolac pored redovne škole paralelno pohađa i Cambridge International program, sve potrebne kvalifikacije za sticanje svetski priznatih ICE i AICE diploma možete dobiti na International School Cambridge DL programu.

Link Group

Pored tradicionalne nastave u učionicama, učenicima International Schoola omogućeno je i da nastavu prate online, putem jedinstvene Distance Learning platforme.

Sve što vam je potrebno su internet konekcija i računar ili mobilni uređaj. Učenici će u online okruženju moći da rade sve što rade i u tradicionalnoj učionici – da slušaju, gledaju i čitaju, uz dostupnost materijala 24/7 i kompletnu podršku profesora i mentora.

Kao rezultat školovanja na daljinu učenici dobijaju isti kvalitet znanja i veština kao da su učili iz klupe. Kvalifikacije i diplome su podjednako priznate i vašem detetu otvaraju vrata najprestižnijih svetskih univerziteta.

Poklonite svom detetu internacionalno obrazovanje po povlašćenim cenama

Sjajan popust za Dan škole šansa je koju ne smete da propustite! Za samo 689 evra mesečno svom detetu obezbeđujete školovanje u najmodernijoj Cambridge ili IB školi u regionu i razvijanje u kreativnom i podsticajnom okruženju koje otvara vrata najprestižnijih svetskih i domaćih univerziteta.

Prijavite se do 31. maja i iskoristite cenu školarine nižu čak i do 2.000 evra.

Podeli:

Možda vas zanima

Svet

Pogođena "Gvozdena kupola": Gube totalni rat?

Američki zvaničnici su ozbiljno zabrinuti da bi, u slučaju potpunog rata između Izraela i Hezbolaha, militantna grupa koju podržava Iran mogla da nadvlada izraelsku protivvazdušnu odbranu na severu.

22:12

20.6.2024.

1 d

Podeli: