Pozvala policiju zbog "seks slatkiša" koje je našla u prodavnici

Jedna baka je nedavno bila toliko razjarena zbog "eksplicitnih" slatkiša koji se prodaju u radnji na moru da je pozvala policiju.

Život

Izvor: B92

Nedelja, 31.10.2021.

10:34

Pozvala policiju zbog
Foto: Profimedia

Suzan Radford je bila u poseti Bridlingtonu, u istočnom Jorkširu, sa unucima tokom polumesečnog odmora kada je primetila za nju sporne slatkiše.

Strani mediji pišu o raznobojnim penisima od bombona sa imenima kao što su "kameni p*nis i "veliki dečko".

U razgovoru za HullLive, baka koja je bila medicinska sestra 36 godina, rekla je da je šokirana što je videla ovo "na dohvat dece".

"Zašto bi deca bila izložena tome?", rekla je.

Radnja o kojoj je reč nalazi se pored zabavnog parka Promenade i Suzan je odmah poželela da se pozabavi time.

"Htela sam da im kažem, ali devojke iza pulta su imale samo 15 ili 16 godina." Umesto toga, kontaktirala je policiju i lokalnu vlast.

"Policija je bila prilično nezainteresovana i rekla da to nije protivzakonito, tako da ne mogu ništa da urade povodom toga", rekla je i dodala:

"Moja poenta je da ne bi bilo u redu da se deca vode u pornografsku radnju gde se takve stvari mogu očekivati, pa zašto je onda u redu imati to u prodavnici slatkiša na obali mora", zaključila je ona.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: