Ispunili svojim korisnicima najveće životne želje

Kažu da je "čovek živ dok ima želja“, a kakav je trenutni puls našeg naroda, proverio je jedan operater iz Srbije, koja se opredelio da napravi neočekivano iznenađenje za svoje korisnike koji su već deset godina zajedno sa njim u „drugoj priči“, i ostvari im neostvarene želje.

Život

Izvor: B92

Ponedeljak, 02.10.2017.

10:00

Ispunili svojim korisnicima najveće životne želje

"Pa ne znam tačno“, "Nemam ništa konkretno“, "Ne mogu ničega da se setim“, "Da smo živi i zdravi“ , odgovori su koje su u prvi mah dobijali od svojih korisnika kojima su rekli da mogu da požele bilo šta što bi im ulepšalo dan. Činilo se da je ovaj neočekivan poziv, zaista zbunio mnoge naše sugrađane, i da pitanja o neostvarenim željama ne dobijaju tako često.

Na tragu dobijenih odgovora, kompanija Vip mobile rešila je da svojim korisnicima prvo pokloni po jedno „ne znam“ ili „ne mogu ničega da se setim“.

Međutim, obrt se desio kada su zaposleni nakon dugih razgovora ipak uspeli da dobiju neke konkretnije odgovore, u kojima su naši sugrađani počeli da im se otvaraju i govore svakodnevne muke sa kojima se susreću, poput „supruga stalno gleda turske serije, a deca crtaće, pa ne mogu da pratim utakmice, bilo bi dobro da imamo još neki televizor u kući“, „umorna sam, i volela bih da se posle sezone branja malina odmorim u nekom SPA centru, ali mi plata to ne dozvoljava“, „želela bih da više vremena provodim sa suprugom, uskoro će nam 20 godina braka, pa bih volela da odemo negde“, neki su od odgovora su koje su davali neočekivano zbunjeni i pomalo nepoverljivi sagovornici.

Uz ove želje, bilo je i onih koji su kao iz stopa rekli da bi voleli da odu na putovanje na koje čekaju čitavog života – krstarenje Volgom, ali i onih koji su bili dovitljiviji, pa su poželeli da imaju sastanak sa generalnim direktorom te kompanije kako bi mu izložili svoje poslovne ideje.

Vip se potrudio da sve ove želje korisnicima budu ispunjene, a u nastavku pogledajte šta su to još ljudi poželeli, kao i njihove reakcije kada im je saopšteno da će im biti ostvarene njihove najskrivenije želje:

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: