Zdravlje: PR / 0

Otkrijte novi Head&Shoulders Nourishing Care

Predstavljamo vam novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon sa 3Action formulom, obogaćen esencijom lavande i posebnom inovacijom za kosu, kožu glave i vaša čula.

Izvor:

Head & Shoulders veruje da žene nikada ne bi trebalo da prave kompromise, naročito kada je u pitanju nega kose. Kako bi dame svoju kosu i kožu glave, uz divno mirisno iskustvo pranja, održale zdravom, naučnici Head & Shoulders-a su iskoristili 50-godišnje znanje i poslednju inovaciju da razviju novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon sa 3Action formulom obogaćen esencijom lavande. Sada žene zaista mogu da imaju sve - čulno iskustvo koje priželjkuju, negu kože glave koja im je potrebna i prelepu kosu koju žele!

Novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon sa esencijom lavande, kao vodeći šampon za lepotu, brine o vašoj kosi. Njegova formula stvorena je kombinacijom sila nauke i prirode za divnu kosu bez peruti, a naslanja se na uspeh inovativne i nagrađivane 3Action formule ovog brenda.

Head & Shoulders dermatolog, Dr Ilize Lefkovic, objašnjava:

„Kao dermatolog, često moram da podsetim svoje pacijente koji imaju perut da treba da brinu o koži svoje glave, kao što brinu o ostatku svoje kože. Zato, preporučujem novi Head & Shoulders Nourishing Care šampon, jer uz njega žene ne moraju da prave kompromis između zdrave kože glave ili lepe kose. One sada, zaista, mogu imati sve.“

Head & Shoulders 3Action formula u samo jednom lakom koraku stvara snažnu osnovu za otporniju kosu, meku na dodir i bez peruti:

O kompaniji Procter&Gamble:

P&G opslužuje oko pet milijardi ljudi širom sveta svojim brendovima. Kompanija ima jedan od najsnažnijih portfolija vodećih brendova od poverenja i kvaliteta, uključujući Always®, Ambi Pur®, Ariel®, Bounty®, Charmin®, Crest®, Dawn®, Downy®, Duracell®, Fairy®, Febreze®, Gain®, Gilette®, Head & Shoulders®, Lenor®, Olay®, Oral-B®, Pampers®, Pantene®, SK-II®, Tide®, Vicks® and Whisper®. P&G zajednica postoji u približno 70 zemalja širom sveta. Za najnovije vesti i više informacija o P&G i brendovima posetite www.pg.com.

Komentari 0
Čitajte
Pošalji komentar