Otkazana E3 konvencija, razmatra se digitalni format

Većini ovo i ne dolazi kao iznenađenje, ali E3 2021 konvencija u "živom" formatu se neće odigrati zbog i dalje aktuelne pandemije koronavirusa.

Izvor: play.co.rs
Podeli
E3 konvencija 2020. godine. EPA-EFE/ADAM S DAVIS
E3 konvencija 2020. godine. EPA-EFE/ADAM S DAVIS

Prazniku za gejmere koji se održavao svake godine u Los Anđelesu narušena je tradicija prošle godine odlaganjem, gde nije bilo nikakve digitalne zamene. Sada je situacija dosta slična, ali odbor za turizam grada Los Anđelesa još uvek razmatra održavanje virtuelnog E3 događaja.

Digitalni E3 2021 bio bi dosta manjeg obima, prema glasinama trajao bi od 15. do 17. juna i na njemu bi veliki izdavači održali svoje prezentacije, strimove i omogućili igračima da isprobaju demo verzije nadolazećih igara,prenosi play.co.rs.

Prethodna godina protekla je u potpunosti bez E3 konvencije, gde se većina developera snašla sa svojim sporadičnim objavama ili samoorganizovanim specijalnim događajima, kao što su to učinili Ubisoft, Sony i Microsoft.

Organizatorima E3 konvencije je najbolje da ne odustanu od digitalne verzije, pošto bi to dodatno oštetilo dosta popularni brend koji već godinama unazad napuštaju mnoga zvučna imena gejming industrije zarad nekih svojih specijalnih događaja.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 60 idi na stranu