Ne možete da prestanete da klikćete? Android ima rešenje za to

Veliki problem sa posedovanjem pametnog telefona je taj što je svako iskušenje udaljeno samo jedan pokret prsta što otežava da se koncentrišemo na bilo kakav konkretan zadatak.

Tehnopolis

Izvor: B92

Petak, 06.12.2019.

11:28

Ne možete da prestanete da klikćete? Android ima rešenje za to
Foto: depositphoto/kasto

Početkom ove godine Google je obećao da će probati to da reši uvođenjem Fokus opcije (Focus mode), novim alatom koji vas sprečava da otvorite aplikacije koje bi vas mogle omesti.

Jednostavno je, sve što treba je da odaberete koje aplikacije vam smetaju i da ih zaključate, piše Endgadget.

Fokus je prvi put najavljen na Google konferenciji za programere u toku leta kao deo Android Q/10. Sada je u beta verziji, a Google kaže da je produženi period testiranja pomogao da se ta opcija poboljša i postane još korisnija.

Pomoću nje, moći ćete da postavite tajmere i blokirate neželjene aplikacija u vreme kada bi zapravo trebalo da se posvetite poslu ili nečem drugom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: